Wat kost een uitvaart?


Wat zijn de gemiddelde kosten van een uitvaart? Dat is een vraag die veel gesteld wordt en dat is niet zo raar natuurlijk. Het is wellicht iets wat je liever niet snel wilt bespreken, maar toch wel handig vindt om te weten.

Een crematie is het verbranden van een stoffelijk overschot en dit gebeurt in een crematorium. Bij de crematie is het mogelijk voor nabestaanden in een aula afscheid nemen van de overledene kunnen nemen.

Kosten uitvaart van Meride

U wilt vooraf weten waar u aan toe bent inzake de kosten voor een begrafenis. Meride begrijpt dat en geeft u graag volledige transparantie over de begrafeniskosten. Daarom tonen wij u één pakket met een vaste prijs en vier prijsvoorbeelden in verschillende prijsklassen.

Elk prijsvoorbeeld kan uiteraard naar uw wensen aangepast worden. Vraag nu een maatwerk offerte aan. Wij zijn er ten dienste van u want uw wensen zijn bepalend. Vooraf weten waar u aan toe bent – dat is Meride.

Wat kost een uitvaart?

Posted on: December 22, 2017, by : blogadmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *